OVERIGE DIENSTEN

Naast beheer, cloud en softwareontwikkeling, levert A10Tech allerlei aanvullende diensten omtrent de IT. Hieronder staat een overzicht van deze diensten. Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op.

WEBSITE & APP

MEER INFO

HELPDESK

MEER INFO

MONITORING

MEER INFO

HOSTED MAIL

MEER INFO

VoIP

MEER INFO

VIRUS SCANNER

MEER INFO

IT-SCAN

MEER INFO

BACK UP ONLINE

MEER INFO

REPARATIE

MEER INFO

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes

CONTACT OPNEMEN

WEBSITES & APPLICATIES

Vanwege onze kennis in het ontwikkelen van software, worden wij ook regelmatig gevraagd om apps en websites te ontwikkelen. Heeft u interesse om snel een prototype te laten ontwikkelen die kan opschalen naar een geweldige app? Of heeft uw bedrijf een nieuwe website nodig? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

HELPDESK SUPPORT

De IT is binnen elk bedrijf een onmisbare schakel geworden en we zijn er steeds meer afhankelijk van. Niet alle bedrijven hebben een IT-afdeling of een IT-er in dienst die kan assisteren bij problemen. A10Tech kan daarbij helpen. Wij staan elke dag paraat om problemen bij onze klanten op te lossen. De meeste problemen kunnen wij op afstand verhelpen maar als het moet komen wij gewoon langs op locatie. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de IT en kunt zich richten op uw kernactiviteiten.

MONITORING

A10Tech maakt gebruik van speciale software waarmee wij onze klantennetwerken in de gaten houden. Deze software geeft ons meldingen als er iets mis dreigt te gaan op een van de systemen en onze medewerkers kunnen dan direct ingrijpen.

HOSTED MAIL

Met Hosted Mail wordt de mail centraal opgeslagen op een betrouwbare server in een veilige omgeving. De klant heeft altijd en overal de beschikking over e-mailfunctionaliteiten op de server. Via de browser of een specifieke e-mailapplicatie op je pc, laptop of smartphone krijg je toegang tot de mail. Overal en altijd je mail kunnen inzien en agenda’s kunnen delen. Ideaal voor zakelijk gebruik.

VoIP

Met VoIP (bellen via internet) hoeft u niet meer te investeren in een fysieke telefooncentrale. U kunt via onze VoIP software voor een goedkoop tarief bellen per minuut. Geen hoge kosten voor aanschaf en het telefoonverkeer gaat via uw internetlijn. Wij beheren en installeren de gehele omgeving en kunnen ook de telefoontoestellen in een maandelijks bedrag verhuren.

VIRUS SCANNER

Tegenwoordig zijn computer virussen een reële bedreiging en is het niet verantwoord om zonder antivirus programma te werken. Wij maken gebruik van ESET antivirus. Dit stelt ons in staat om virussen direct op te merken zodat wij actie kunnen ondernemen als er een virusinfectie zich voordoet.

IT- SCAN

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Dan kunnen wij een kosteloze IT-scan op locatie doen om zodoende inzicht in uw netwerk te krijgen en de kansen en bedreigingen in de IT op te sporen. Na de scan krijgt u een rapport met alle informatie en aanbevelingen.

GRATIS IT-SCAN

Onze specialisten voeren gratis een IT-scan uit waarbij uw netwerk een grondige check zal ondergaan.

AANVRAGEN

BACK UP ONLINE

Er zijn nog steeds bedrijven die niet regelmatig een back-up maken van de belangrijkste gegevens. Vaak door tijdgebrek of doordat het niet de primaire aandacht heeft. Back-ups zijn echter uitermate belangrijk en verdient daarom zeker uw aandacht. Wij kunnen de back-up via onze software regelen zodat u altijd een offsite back-up heeft van uw belangrijkste gegevens. De back-up wordt dan ook nog door ons gemonitord zodat u altijd verzekerd bent van het kunnen herstellen van uw gegevens.

REPARATIE EN INSTALLATIE

A10Tech heeft een compleet computer reparatie center. Of het nu gaat om een computer reparatie, laptop scherm reparatie, een virus, een kapotte harde schijf of een upgrade van uw computer, wij zijn in staat de reparaties uit te voeren voor particuliere en zakelijke klanten.

ANDERE DIENSTEN

Systeem- en Netwerkbeheer

Wij beheren en onderhouden uw systemen en netwerken op zowel periodiek als afroep basis.

MEER INFO

Software ontwikkeling

Met onze expertise en ervaring kunnen wij voor elk bedrijfsproces software op maat ontwikkelen.

MEER INFO

Cloud werkplek

Overal en altijd beschikken over de werkplek zoals u gewend bent.

MEER INFO