SYSTEEM- EN NETWERKBEHEER

Het systeembeheer in zijn geheel uitbesteden wordt steeds populairder wat is in veel opzichten voordeliger is. Dat geldt eigenlijk voor ieder bedrijf. Zo kunt u onder meer profiteren van variabele kosten, heeft u minder personeel nodig en heeft u helemaal niets meer te maken met ICT problemen die zich bijvoorbeeld voordoen bij afwezigheid door ziekte of vakantie. Eigenlijk levert het uitbesteden van uw systeembeheer u alleen maar voordeel op.

A10Tech kan uw volledige beheer verzorgen of als kennis backbone dienen voor een interne systeembeheerder. A10Tech kan zorgen voor bijvoorbeeld onderhoud, back-ups, hardware oplossingen en netwerkproblemen. Indien nodig, zijn wij het verlengstuk van de interne beheerder. Wij kunnen echter ook het complete systeembeheer verzorgen.

SYSTEEMBEHEER

Als ondernemer ziet u systeembeheer waarschijnlijk als een van de minst interessante thema’s binnen uw onderneming. A10Tech kan zich dat heel goed voorstellen. U bent immers het liefst met uw werk bezig. Systeembeheer laat u bij voorkeur aan een gespecialiseerde partij over. A10Tech is deze gespecialiseerde partij. Wij onderhouden uw apparatuur en programma´s, dragen zorg voor updates en voorkomen eventuele storingen. Problemen met slecht functionerende servers, defecte computers of vastgelopen printers worden meteen opgespoord en opgelost. A10Tech neemt graag het volledige systeembeheer voor u uit handen voor het beste resultaat. Terwijl u zich kunt richten op uw kernactiviteiten, zorgen onze specialisten ervoor dat de IT blijft draaien.

GRATIS IT-SCAN

Onze specialisten voeren gratis een IT-scan uit waarbij uw netwerk een grondige check zal ondergaan

AANVRAGEN

NETWERKBEHEER

Ondernemers en werknemers zijn steeds vaker mobiel aan het werk en er wordt meer gebruik gemaakt van externe netwerken. Dat betekent dat uw bedrijf elke seconde van de dag ‘toegankelijk’ moet zijn. A10Tech zorgt voor deze toegankelijkheid, maar wel met de deur op slot! Vooral in een netwerksituatie is bescherming tegen beschadiging en uitval essentieel. Uw server staat immers vol met belangrijke gegevens. Preventief onderhoud is daarom één van onze belangrijkste taken. Vanuit onze thuisbasis controleren wij uw netwerk en apparatuur op een goede werking. Daarnaast checken we het functioneren van uw back-up systeem en zorgen we voor een stevige Firewall en Virusscanner. Zo worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en weet u zeker dat uw netwerk hermetisch gesloten is voor ongewenste indringers.

MONITORING

Het netwerk van uw organisatie 24 uur per dag 7 dagen per week laten monitoren?
Wij bieden die mogelijkheid. We kunnen op afstand uw netwerk in de gaten houden en op tijd ingrijpen mocht dat nodig zijn. Bij ons bestaat monitoren namelijk niet alleen uit observeren, maar ook uit anticiperen. Hierbij worden wij door middel van ons softwarepakket realtime op de hoogte gehouden van eventuele storingen en meldingen op uw werkstations en/of servers. Wij brengen op tijd advies uit omtrent het vervangen of toevoegen van apparatuur, om zo de kwaliteit van uw IT-netwerk te kunnen waarborgen.
Netwerkmonitoring kan als losse dienst worden afgenomen, maar ook in combinatie met netwerkbeheer en/of remote beheer. Doen zich toch incidenten voor, dan grijpen wij in en zorgen we direct voor een passende oplossing.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes

CONTACT OPNEMEN

INSTALLATIE & INFRASTRUCTUUR

Op verzoek verzorgen wij de gehele aanleg en inrichting van uw netwerkomgeving, creëren thuiswerkplekken, maken een aanschafplan voor hard- en software en regelen de implementatie ervan. De aanleg van de bekabeling, de fysieke infrastructuur, wordt soms door de eigen installateur van de opdrachtgever verzorgd. Uiteraard kan, daar waar een eigen installateur niet voorhanden is, A10Tech hierin bemiddelen. Na de installatie van de infrastructuur wordt de server geplaatst en softwarematig ingericht. Cliënts op de werkplekken worden aangesloten en geconfigureerd. Gebruikers worden aangemaakt en van gebruikersrechten voorzien en de beveiliging van het netwerk wordt ingericht. Daar waar gewenst worden eventueel Wireless Accesspoints aangelegd zodat het mogelijk is met pc’s of laptops het netwerk draadloos aan te kunnen spreken.

ANDERE DIENSTEN